Een stedentrip Londen is een fantastisch idee

Oké, niet perse nú, maar wel op redelijk korte termijn. Dit jaar moet een stedentrip Londen echt nog wel lukken. Als je slim bent, ga je je nu alvast oriënteren op de mogelijkheden. Je kunt zelfs al boeken voor bijvoorbeeld de kerstperiode. Kerst in Londen is geweldig! De sfeer, de versiering, de straten, de winkels, alles is dan in kerstsfeer. Ja, ik weet dat het voorlopig nog geen kerst is, maar je kunt de eerste tijd toch de deur nog niet uit. Dan kun je je maar beter alvast op iets leuks verheugen!

Een stedentrip Londen kan op verschillende manieren

Je kunt natuurlijk vliegen, dan ben je met een uurtje in Londen en kan je stedentrip beginnen. Je kunt er ook voor kiezen om met de trein te gaan, dat is weer eens iets heel anders. En wat denk je van met de boot? De ferry naar Dover en dan met eigen vervoer of openbaar vervoer naar Londen. Dat is pas echt een avontuur! In Londen kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor ultieme luxe? Kies dan een hotel met een flink aantal sterren. Kan het volgens jou wel wat minder tijdens je stedentrip Londen? Dan is een Bed & Breakfast ook een goed idee. Wil je alles zelf regelen? Dan is het huren van een appartement echt iets voor jou.

In Londen kun je alle kanten uit

Het is maar net wat je wilt. Wil je met het openbaar vervoer? Kan! Met de beroemde rode dubbeldeks bussen of met de metro, je kunt op iedere straathoek in- danwel uitstappen. Je kunt er ook lekker wandelen en een iets kleiner oppervlak van de stad bekijken. Ga je toch verder dan je gepland had? Dan rijden er veel taxi's waar je gebruik van kunt maken. Er zijn tours door Londen. Je ziet dan Londen vanaf de fiets, de segway of gewoon te voet. Ja, in Londen kun je alle kanten uit!

Lekker shoppen is een must!

Natuurlijk ga je ook een museum of twee bekijken en een kerk van binnen zien, maar zeg het maar eerlijk: je gaat naar Londen om te shoppen. Waar of niet waar? Tijdens je stedentrip Londen zul je veel nieuwe boetiekjes en andere winkels ontdekken. Allemaal net even anders dan in Nederland. Zelfs de merken die we hier ook kennen zijn daar weer net even anders. En daarbij is het natuurlijk altijd leuk om te kunnen zeggen dat je iets tijdens je stedentrip Londen hebt gekocht!

Geef een reactie