Dsquared2, het stoerste designer merk!

Het is misschien wel het grootste designer merk geworden onder de jeans. De welbekende merken als cars, pme en andere topmerken moeten langzaam hun plekje afstaan. Dsquared2 is misschien wel het meest stoere merk die er op dit moment is in de modebranche. Het merk staat bekend om zijn exclusieve jeans met verfspetters. De ruwe afwerkingen, stoere prints op de kleding en grote teksten zorgen voor die stoere look! Maar wat is het verhaal achter dit succesvolle merk en waar bestaat de totale collectie uit? Laten we gaan kijken!

De geschiedenis van Dsquared2

Wellicht dat je al wat af weet van het merk Dsquared2. Het merk is te herkennen aan zijn verfspetters op de kleding, grote emblemen en de grote letters. Wellicht heb je ook wel eens een Canadese vlag gezien op een van de kledingstukken. Nouja, drie keer raden, het merk is ontstaan in Canada!

In 1995 lanceerden de broers Dean en Dan Caten hun eerste collectie in Italië. Ze deden hiervoor allebei een mode gerelateerde opleiding en deden daadwerkelijk alles samen. Ze lanceerde de kledinglijn in een periode van crisis, maar als een van de weinigen kwamen ze hier positief uit. Ze openden winkel na winkel en het merk Dsquared2 werd langzamerhand een wereldbekend designer merk!

Een brede collectie

Dsquared2 beschikt over een zeer brede collectie, van jeans tot aan diverse shirts. De shirts staan bekend om de grote emblemen en teksten, terwijl de jeans een ruwe afwerking hebben. Bovendien hebben de broeken iets specifieks door de verfspetters die er te vinden zijn op de broeken. Jeans met een ruwe afwerking waren er al te vinden, maar verfspetters waren er nog niet. Hierdoor werd het merk steeds exclusiever en werd het een nieuwe speler binnen de markt. Bovendien zijn de broeken te herkennen aan het rode logo op de gulp!

Sneakers van Dsquared2

Waar de jeans van Dsquared2 al wereldberoemd zijn, zijn de sneakers van dsquared2 nu ook op de goede weg. Strepen aan de zijkant, heerlijke pasvorm en goede kwaliteit. De sneakers van Dsquared2 passen bij iedere outfit en zijn voor iedereen geschikt. Wanneer je de strepen niet mooi vindt, kun je altijd nog kiezen voor ‘Dsquared2’ of ‘ICON’ aan de zijkant van de schoen.

Zo zijn er al vele topproducten van het merk en zijn de petten ook zeer populair. De petten zijn bekend om het grote Canadese embleem, het logo en de ruwe afwerking. De stijlen blijven bij ieder item terugkomen. Neem voor de gehele selectie snel een kijkje op de website!

Geef een antwoord