De herenschoen voor op vakantie

Mannen en shoppen

Een van de eerste keren dat ik zelf, zonder mijn ouders op vakantie ging was op 16-jarige leeftijd. Ik ging op een groepsreis mee naar Zuid-Frankrijk. Grappig genoeg was de indeling zo dat er slechts vier jongens meegingen en 15 meisjes. Een van de grappigste momenten van de vakantie was toen we een dagje naar Barcelona gingen. We zaten met de groep in de bus en er werd besproken wat we in Barcelona wilden gaan doen. Alle meisjes riepen shoppen, alle jongens wilde daar niks van weten. De uitkomst was dat vier jongens naar het voetbalstadion van FC Barcelona gingen terwijl alle dames gingen shoppen. Een ding werd heel erg duidelijk, mannen houden niet van shoppen.

Schoenen voor elke situatie

Desondanks willen ook mannen er goed gekleed bijlopen. We houden er alleen niet van om urenlang in winkels rond te lopen. Qua schoenen denken we simpel. Waar veel vrouwen een groot aantal paar schoenen voor elke gelegenheid hebben, willen veel mannen het liefst een paar schoenen die ze voor elke gelegenheid kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er daarom steeds meer designers voor mannen die hier rekening mee houden. Zelfs als je op vakantie gaat, waar je vaak in vele verschillende situaties terechtkomt, kun je nu met een paar schoenen de vakantie door komen.

Een van de beste designers die dergelijke schoenen maakt is namelijk Floris van bommel. Deze schoenen zijn vaak in de vorm van sneakers maar hebben vaak een elegante en hoogwaardige afronding met bijvoorbeeld leer. Dit maakt het de ideale schoen voor vakanties waar je zoveel veel rondloopt door steden of zelfs op het strand en daarom een sneakerschoen nodig hebt maar ook wilt uitgaan. De schoenen zijn voor gala’s of zelfs zakelijke situaties ideaal.

Filmfestival Cannes

Zelf ben ik kortgeleden op vakantie naar Cannes gegaan. Er is daar jaarlijks een van de meest prestigieuze filmfestivals ter wereld. Ik had zelf de kans om daar een film te gaan bekijken en alhoewel ik natuurlijk niet een van de beroemdheden op de rode loper ben wilde ik toch goed gekleed naar het evenement gaan. Desondanks wist ik ook dat ik de andere dagen veel zou rondlopen en comfortabele schoenen nodig had om Cannes te bekijken. Daarom koos ik voor Floris van Bommel schoenen; De schoen stond fantastisch onder het pak dat ik droeg toen we naar de nieuwe Tarantino film gingen maar kon ook prima onder een korte broek en T-shirt op de dagen dat ik gewoon als toerist Cannes bekeek.

Geef een reactie