Beachflag bedrukken: een unieke eyecatcher

Als je een manier zoekt om een bepaalde boodschap te tonen of om je bedrijf te promoten? Dan is een beachflag bedrukken een goed idee. Je kunt hier namelijk echt de aandacht mee trekken en het is nog uniek ook. Het heet dan wel een beachflag, maar uiteraard hoef je dit niet alleen te gebruiken op het strand. Het heet zo omdat het ooit begonnen is op het strand, maar nu wordt het ook vaak gebruikt op bijvoorbeeld congressen of in winkelstraten. Het is een echte unieke eyecatcher om je bedrijf duidelijk te laten zien aan iedereen. Wil jij ook een beachflag laten bedrukken?

Verschillende soorten beachflags

Als je een beachflag wil laten bedrukken, dan heb je vaak de keuze uit verschillende formaten. Het ligt er maar net aan wat je mooi vindt. Bekijk bij het desbetreffende bedrijf welke formaten ze hebben, zodat je inspiratie op kunt doen. Uiteraard bepaal je zelf hoe de vlag eruit komt te zien, en vaak is het ook mogelijk om bijpassende accessoires te bestellen. Je mag er overigens ook vanuit gaan dat een beachflag van goede kwaliteit is, want zeker in Nederland is dit wel nodig. Vaak kunnen ze wel tegen windkracht 6, en ze gaan vaak rond de 4 maanden lang mee als ze altijd buiten staan. Daarbij wordt er vaak een vlaggendoek gebruikt dat doorschijnend is, zodat het ontwerp vanaf beide kanten duidelijk te zien is. Wil je graag een beachflag laten bedrukken, maar heb je eerst een vlaggenmast nodig?

Vlaggenmast kopen

Een vlaggenmast kopen is zo gebeurd, en dit heb je natuurlijk wel nodig als je een beachflag op wil hangen. Je kunt een vlaggenmast gemakkelijk laten plaatsen door een bedrijf, zodat je hier zelf geen tijd aan kwijt bent. Overigens heb je vaak de keuze uit verschillende vlaggenmasten, zoals aluminium, houten of polyester vlaggenmasten. Weet je niet wat het beste is voor jouw situatie? Vraag dan even advies aan het desbetreffende bedrijf. Overigens kun je zo’n vlaggenmast niet alleen voor een vlag gebruiken, maar tijdens de kerstdagen is het ook mogelijk om hier mastverlichting in te hangen. Die mastverlichting kan dan bijvoorbeeld in de vorm van een kerstboom. Dit zorgt voor de nodige sfeer tijdens de feestdagen, en hierdoor val je ook lekker op. Ben je klaar om je bedrijf op de juiste manier te laten zien aan iedereen die langs loopt of rijdt? Ontwerp dan nu een bijpassende beachflag en laat een vlaggenmast plaatsen!

Geef een reactie