Maak de lekkerste biertjes gewoon bij jou thuis!

Veel mensen vinden het heerlijk om regelmatig een lekker koud pilsje te drinken op het terras. Maar wist je dat dit ook gewoon bij jou thuis kan? Dit bespaart je niet alleen een ritje naar een horecagelegenheid, maar ook nog eens flink wat geld! Wil jij weten hoe je voor de lekkerste biertjes bij jou thuis kunt zorgen? Lees dan deze blogpost!

Biertap bestellen voor thuis

Drankjes doen met vrienden in de horeca kent hoge prijzen. Niet iedereen kan of wil dit nog langer betalen. Mensen die wat minder te besteden hebben, zullen vaker thuis moeten blijven en het hier gezellig moeten maken. Maar, dit hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn!

Online kun je heel gemakkelijk een biertap bestellen. Zo tap je de lekkerste pilsjes gewoon bij jou thuis! De tap kun je eenvoudig zelf aansluiten en het is mogelijk om meerdere soorten vaatjes bier te koppelen. Zo geniet je de ene dag van een heerlijk glas Leffe Blond en de andere dag ga je voor een lekker Heineken biertje.

De vaatjes bestel je gemakkelijk online. Meestal hebben ze een inhoud van 6 liter. Dit lijkt misschien veel, maar tijdens een feestje is dit er zo doorheen. Is jouw vaatje aan het eind van de avond nog niet helemaal leeg? Geen zorgen, want je bewaart je geopende vaatje gewoon nog 30 dagen zonder dat het bier minder lekker wordt.

Hoe bespaar je op de kosten?

Wanneer je een biertap gaat aanschaffen, is het vaak mogelijk om dit te doen in een speciaal pakket voor beginners. Zo ben je extra voordelig uit op jouw biertap en eerste vaatje(s). Ook is het mogelijk om er speciale bierglazen mee te combineren. Wanneer je het bier uit het juiste glas drinkt, geeft dit toch de beste ervaring! Koop je een vaatje van 6 liter, dan valt de prijs per glas bier relatief heel erg mee. Ook heb je de kosten voor de tap en de glazen er snel weer uitgehaald. En is jouw vaatje leeg? Dan lever je deze in en krijg je vaak zo’n 5 euro aan statiegeld terug.

Ook leuk om cadeau te geven

Is een dierbare binnenkort jarig? Dan is een biertap misschien ook een leuk cadeau om te overwegen. Een biertap is toch even anders dan een standaard speciaalbier pakket. Zo verras je de jarige pas echt en heb je gelijk genoeg bier achter de hand om het verjaardagsfeestje mee door te komen. Een echte win-winsituatie! Kijk online naar de verschillende biertaps en kies alleen nog je favoriete vaatjes. 

Geef een reactie