Ook zo zat van iedereens troep opruimen?

Het is vervelend als mensen hun rommel maar niet achter zich opruimen. Je wilt immers gewoon een nette omgeving hebben zonder dat je overal weer iets tegenkomt wat makkelijk eventjes weggegooid had kunnen worden. Vooral als je met andere mensen woont weet je vast wel hoe vervelend dit kan zijn. Dus dan is het misschien handig om wat pedaalemmers aan te schaffen en het bericht door te laten dringen. Niemand wil constant achter een ander opruimen, dus zorg er ook voor dat ze geen excuus hebben om het niet te doen.

Thuis, op het werk, waar dan ook

En dat is natuurlijk niet alleen handig als je met andere mensen woont, maar ook gewoon als het op het werk of ergens anders waar jij vaak komt gebeurt. Niemand wil in een rommelige ruimte hoeven te werken. En om even een paar pedaalemmers te kopen en dan te zorgen dat iedereen daar ook gewoon gebruik van maakt is dan toch een prima oplossing. Misschien hebben ze dan eindelijk door dat jij het niet constant wilt doen. Zo moeilijk is het toch niet om iets weg te gooien.
Pedaalemmers

Pedaalemmers zijn ook handig

Daarnaast zijn pedaalemmers ook gewoon nog heel handig om in huis of op het werk te hebben. Als jij dan je handen vol hebt hoef je niet ook nog de prullenbak open te doen met je handen, je kan gewoon gebruik maken van het pedaal en dan weggooien wat je weg wilde gooien. Het is ook nog eens een stuk hygi├źnischer, want zo hoef je alleen maar de onderkant van je schoen te gebruiken om de prullenbak open te maken. Dus het is lekker makkelijk, en lekker schoon. Dan wil je toch nooit meer een ander soort prullenbak als het eigenlijk veel makkelijker kan.

Dus haal er ook een paar

Dus als je dan toch al online bezig bent kan je er net zo goed een paar bestellen, dan heb je dat ook maar weer gelijk gedaan en kan je gewoon weer lekker door met je dag. De oude prullenbakken kunnen dan de deur weer uit, en een nieuwe neemt daar de plaats van in. Geen rommel meer hier en daar, geen excuses meer, oh en zorg ook dat er een duidelijk schema is over wie wanneer de prullenbak moet legen, anders blijf jij daar ook constant maar mee bezig, en dat wil je waarschijnlijk ook niet. Maar jouw dagen van achter mensen opruimen zijn in ieder geval voorbij.

Geef een antwoord