Ontdek Zeeland: Hotspots & Tips van The Blondie, Eerlijke Boterham en Trots!

Ben je van plan om Zeeland te bezoeken en wil je graag weten wat de beste plekjes zijn om te ontdekken? In dit artikel hebben we tips verzameld van drie bekende Nederlandse bloggers: The Blondie, Eerlijke Boterham en Trots Magazine. Lees verder om erachter te komen wat hun favoriete hotspots zijn in deze prachtige provincie!

De beste plekjes volgens The Blondie

The Blondie is een populaire blogger die zich richt op het delen van haar passie voor mode en lifestyle. Zij heeft een aantal geweldige plekjes in Zeeland ontdekt waar je zeker een kijkje moet nemen als je in de buurt bent.

Gezellige cafés en terrasjes

Volgens The Blondie zijn er tal van gezellige cafés en terrasjes in Zeeland waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje. Zo is er bijvoorbeeld een leuk café in Middelburg met een prachtig terras aan het water. Hier kun je lekker even bijkomen na een dagje shoppen of sightseeing in de stad.

Daarnaast is er ook een sfeervol strandtentje in Domburg waar je niet alleen kunt genieten van een hapje en een drankje, maar ook een prachtig uitzicht hebt op de zee. Zeker een bezoekje waard!

Eerlijke Boterham’s favoriete eetgelegenheden

Blog mode, Eerlijke Boterham, is een blogger die zich bezighoudt met het delen van haar favoriete recepten en eetgelegenheden. In Zeeland heeft zij een aantal heerlijke plekjes gevonden waar je zeker eens moet gaan eten als je in de provincie bent.

Lokale lekkernijen proeven

Eén van de favoriete eetgelegenheden van Eerlijke Boterham is een gezellig restaurantje in Zierikzee waar je kunt genieten van verse Zeeuwse mosselen en andere lokale lekkernijen. Naast de smakelijke gerechten, is ook de sfeer in dit restaurant erg prettig. Je voelt je er meteen thuis!

Verder tipt Eerlijke Boterham ook een leuk pannenkoekenhuis in Veere waar je heerlijke pannenkoeken kunt eten met uitzicht op het Veerse Meer. Een perfecte plek om even te ontspannen na een dagje wandelen of fietsen in de omgeving.

Trots Magazine’s aanraders voor cultuur en natuur

Trots Magazine is een online magazine dat zich richt op het delen van inspiratie op het gebied van reizen, cultuur en natuur. Ook zij hebben een aantal prachtige plekjes in Zeeland gevonden die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan deze provincie.

Prachtige stranden en fietsroutes

Zeeland staat bekend om haar prachtige stranden en uitgestrekte natuur. Volgens Trots Magazine zijn er een aantal bijzondere plekken die je zeker moet bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld een prachtig strand bij Vrouwenpolder waar je heerlijk kunt uitwaaien en genieten van de rust en de natuur.

Daarnaast zijn er vele mooie fietsroutes te vinden in Zeeland. Trots Magazine raadt aan om zeker eens de route langs de Oosterschelde te fietsen, waar je langs pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten komt. Kortom, Zeeland heeft voor ieder wat wils en is zeker een bezoekje waard!

Geef een reactie