Cadeau ideeën in deze periode

We leven in een angstaanjagende en voor vele verveelde tijd. En hoelang het zo nog door blijft gaan, dat is een groot vraagteken. Ook al voelt het alsof ons leven stil staat, het leven gaat daadwerkelijk door. Zo zullen er ook genoeg mensen jarig zijn in deze periode en dus niets kunnen doen. Geen feest, geen mensen over de vloer voor een stuk taart, ga zo maar door. Dit zijn misschien kleine dingen, maar het is toch vervelend dat het niet meer kan. Ook een cadeau geven aan een van de personen uit jouw omgeving die jarig is in deze periode wordt lastiger. Daarom willen wij je graag wat tips geven hoe je jouw favoriete jarige persoon alsnog kan verrassen in deze rare tijd!

Hobby

Veel mensen krijgen in deze periode een hobby. Of nou ja, krijgen, proberen de tijd te doden met dingen die ze normaal nooit zouden doen. Op een gegeven moment gaat Netflix of Videoland vervelen en je kan niet steeds je favoriete serie opnieuw blijven kijken. Daarom beginnen sommige met knutselen, verven, ga zo maar door. Als je weet dat de jarige het leuk vindt om creatief bezig te zijn, schaf een leuk knutselpakket aan! Je zou er misschien zelf nooit op komen om aan de verf te gaan, maar als je het eenmaal in huis hebt en je gaat ermee aan de slag, kan het nog eens leuk uitpakken!

Drank

Drank is en blijft een bekend cadeau. Dit kan uiteraard nog steeds! Op Charles kan je drank bestellen en laten bezorgen. Zo kan je iemand een flesje champagne cadeau doen! De champagnefles kan dan aangebroken worden op een mooi moment. En laten we even eerlijk wezen, moët champagne cadeau en verplicht binnen moeten zitten wordt niet zomaar vergeten. Onthoud: je hoeft niet opeens groot te gaan denken omdat er niets anders te doen is. Juist de kleine cadeaus worden alleen maar meer gewaardeerd. Dus een flesje champagne cadeau doen is helemaal niet zo’n gek idee!

Spelletjes

Ook iedereen gaat aan de spelletjes in deze periode. Het is misschien zelfs wel goed voor sommige gezinnen, zodat er weer een beetje family time ontstaat. Denk aan 30 seconds, regenwormen, mens erger je niet, monopoly, ga zo maar door. Er zijn ontzettend veel spellen die leuk zijn om te spelen in familieverband. Ook op avonden terwijl je aan het facetimen bent met je vriendinnen, met een glaasje wijn erbij. Daarom zijn spelletjes ook een ontzettend leuke cadeau tip!

Geef een reactie