3 tips om weer lekker te genieten van luxe kamperen

Door coronatijd was goed kamperen er dit jaar helaas niet bij, maar komende zomer hopen we stiekem dat het weer mogelijk is om lekker de hort op te gaan en een heerlijke camping te zoeken in het buitenland. Na dit vervelende jaar hebben we het wel verdiend om dan eens lekker uit te pakken en te genieten van de nodige luxe. Uiteraard willen we niet de kampeerbeleving teniet doen. Hoe we dat voor elkaar krijgen, vertellen we je in de vorm van 3 tips!

Tip 1: Zorg voor lekkere stoelen en een goede tafel
Luxe kamperen, ook wel glamping genoemd, is al een trapje exclusiever dan gewoon kamperen. Toch blijft het kamperen en heb je dus beperkte middelen tot je beschikking. Het is belangrijk om die weinige middelen die je hebt, wel heel chill te laten zijn. Stoelen en tafels zijn het beste voorbeeld, wat ons betreft. Deze moeten echt lekker zitten en op de goede hoogte staan. Zo kun je heel de dag met gerust hart op een heerlijke stoel zitten en aan een fijne tafel eten. Zo kom je goed tot rust. En dat is wat je wilt tijdens het kamperen!

Tip 2: Bespaar tijd bij het opzetten van je tent
Glamping is leuk, maar het opzetten van de tent heeft weinig met luxe en genieten te maken. Zorg dus dat dit lekker snel kan gebeuren. Wist je bijvoorbeeld dat er opblaasbare voortenten bestaan? Deze – de naam zegt het al – blaas je op en voilà: hij staat! Dit scheelt een hele hoop tijd, frustratie en stress. We kunnen het iedereen aanraden, want een opblaasbare voortent is vaak kwalitatief nog beter dan een gewone voortent! Weet je niet goed waar je zo’n voortent moet halen? Breng eens een bezoekje aan de website van Stassar. Daar hebben ze de mooiste opblaasbare voortenten van het land!

Tip 3: Maak genoeg ruimte voor kleding

De derde en laatste tip voor chill, luxe en onbezorgd kamperen is om genoeg kleding mee te nemen. Maak daar ook altijd ruimte voor in je tas en in je tent. Niets is vervelender dan op je vakantie nog eens wasjes moeten doen. Zorg gewoon dat je genoeg kleding meehebt. Liever te veel dan te weinig. Dan trek je elke dag een nieuw shirt aan. De al gedragen shirts en andere vuile was gooi je lekker in een plastic zak en doe je als je thuis bent wel weer in de wasmachine. Nu is het tijd om even te genieten!

 

Geef een antwoord