Een reistas op wielen maakt reizen gemakkelijker

Wanneer je veel reist, heb je de reistas op wielen vast al ontdekt. Je kunt deze tas heel gemakkelijk meenemen en er past meer in dan je denkt. De reistas op wielen past ook prima in de ruimte voor handbagage in het vliegtuig. Dat is pas écht handig. Je hoeft dan niet meer te wachten bij de bagageband. Een reistas op wielen is echter voor meer dingen handig dan voor alleen in het vliegtuig. Deze tas past namelijk ook heel makkelijk in je auto en je kunt ‘m ook goed achterop je fiets binden. En door de handige wieltjes neem je ‘m overal mee naar toe. De wielen zijn tegenwoordig van een dusdanige kwaliteit dat je je geen zorgen hoeft te maken als je over een wat onregelmatige straat moet lopen. Ideaal!
Reistas op wielen

Meer toepassingen voor de reistas op wielen

De reistas op wielen is, zoals gezegd, veelzijdiger dan alleen voor reizen met het vliegtuig. Wat denk je van het gebruik van deze tas om je projecten mee te nemen om te kunnen laten zien? Als verkooptas voor wanneer je langs klanten gaat? Voor een mooie ruimte om je laptop en andere accessoires in mee te nemen wanneer je naar school of naar je werk gaat? Deze tas is heel veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gewicht. Je trekt de stang uit en de wieltjes zorgen ervoor dat de tas gaat waar jij gaat.

Een saaie tas? Dat hoeft dus niet

De meeste trolleys zijn zwart en saai. Maar jij bent niet saai en je kiest natuurlijk bij voorkeur een reistas op wielen die goed bij jou past. Daarom zijn ook deze tassen tegenwoordig in alle soorten en maten te koop. Zo kun je precies die tas kiezen die past bij je bedrijf. Kies dezelfde kleur als je logo bijvoorbeeld. Dat zorgt ook nog eens voor een betere herkenbaarheid.

Zorg voor veiligheid

Iedere tas is een potentieel doelwit van tasjesdieven en zakkenrollers. Het is daarom, ook bij deze reistas van belang dat je de tas goed afsluit. Zorg dat je een tas met een slotje koopt óf zorg zelf voor goede sloten. Zo voorkom je dat je halverwege je wandeling met een halflege tas loopt. Het is wel van belang dat je het sleuteltje op een veilige plek bewaart. Een andere, misschien betere, optie is een cijferslot. Dan weet je zeker dat alleen jij in je tas kunt.

Geef een antwoord